De nuværende hunde

Unicorn Bar

Oy

Her er Oy, dagen efter vi fik ham. 8 uger gammel, og en charmetrold af rang. Oy ligner måske en billig blanding, men han er den dyreste hund jeg nogensinde har ejet. Han har bidt så mange ting i stykker, at jeg slet ikke tør tænke på, hvad han egentligt har kostet mig. Hab har ædt en vinyl gulvbelægning, et væg-til-væg tæppe, en hjørnesofa og adskillige dyner, puder, sengetøj, tæpper, sko og sokker.

Han var næsten et år om at blive renlig, og selv i dag (Oy er fra 2006) ser han ud til ikke at fatte noget som helst af hvad man siger til ham, men ind imellem smutter det for ham, og han beviser at han rent faktisk er en stor del klogere end han lader til. Han er i dag en rimelig fredelig hund, og han holdt med at ødelægge ting da unghundetiden var overstået, men det holdt altså også hårdt med at stoppe ødelæggelserne. Han virker en smule lalleglad, men når det gælder så passer han på "mor". Flere billeder af Oy kan se i galleriet (billeder).

Unicorn Bar

Bertha

Bertha ligner en forvokset ruhåret gravhund, men er dog blandet med både labrador og rottweiler. Jeg overtog Bertha fra en veninde i København, som var blevet så dårligt gående, at hun ikke længere mente det var fair overfor Bertha. Så Bertha flyttede fra indre København og helt ud på Lars Tyndskids mark. Og hun stortrives. Bertha er den nemmeste hund jeg nogensinde har ejet. Hun blev lynhurtigt venner med både og og kattene, og eftre blot et døgn lå hun i pote med min hunkat. Bertha ødelægger ingenting. Hun kan være alene hjemme, og hun tilbeder Oy som en Gud. eneste ulempe ved Bertha er hendes lugt. Hun kan virkelig lukke nogle giftgasser ud. Nogle gange så slemme, at hun rent faktisk selv fortrækker. Men den utrolig social og kærlig hund er hun, og så bærer man over med lugten. Der er ligeledes flere billeder af Bertha i galleriet (billeder).

Unicorn Bar

Til top